Dé Register Makelaar, dé makelaar in de regio Hoevelaken, is sinds mei 2009 gevestigd in een modern kantoor in Hoevelaken. Integriteit en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke begrippen.

Vrijblijvende kennismaking
Wij bouwen op het gebied van onroerend goed graag een langdurige relatie met u op. We beseffen dat dit hoge eisen stelt aan voortdurende beschikbaarheid, aan de kwaliteit van onze dienstverlening en aan persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid. We weten dat van ons deskundigheid wordt verwacht, maar ook laagdrempelig contact.
Bij Dé Register Makelaar voldoen wij aan die eisen; niet omdat het moet, maar omdat we niet anders kunnen. Zo willen we werken! Onze klanten weten dat en belonen onze inzet door telkens weer terug te keren. We laten graag zien dat we van ons vak houden!

Als geen ander begrijpen wij wat er komt kijken bij de koop of verkoop van uw huis. Niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk. Zo werken we vlot, van de bezichtigingen tot het opstellen en controleren van de juridische paperassen, maar ook aandachtig: we verliezen de wensen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog!