Onze dienstverlening staat als een huis

De vader van Maurits Kamphorst werkte als financiële man bij Kamerbeek Groep. Tijdens zijn makelaarsopleiding kreeg Maurits een stageplek bij Kamerbeek Groep. Na zijn opleiding deed Maurits ervaring op bij Kamerbeek Groep, Huis en Zekerheid Amersfoort, Gerard van der Veer Makelaardij en Woonaccent Amersfoort.

Eigen makelaardij
Bij Woonaccent zette Maurits een nieuwe vestiging op. Toen dacht hij: dat kan ik ook voor mezelf doen. In 2009 startte hij een eigen makelaardij in zijn geboorteplaats Hoevelaken: Dé Register Makelaar. In 2011 verhuisde hij met zijn makelaardij naar Oosterdorpsstraat 2, een nieuw pand midden in het dorp. Bianca Huygen-Bouw is nu ook mede-eigenaar van de makelaardij. Maurits en Bianca zijn NVM-makelaar én erkend taxateur.

Langdurige relatie
Dé Register Makelaar richt zich vooral op de particuliere woningmarkt, op koop en verkoop. De medewerkers zijn laagdrempelig te benaderen. Even wat vragen? Even klankborden? De koffie staat klaar. De focus ligt op een langdurige relatie. Dat stelt hoge eisen aan bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid.
Maurits: ‘We willen dat onze klanten onze inzet belonen door telkens weer terug te keren. We zetten onze kennis en ervaring in om voor onze klanten de beste deals te sluiten. Dat doen we met een eerlijk verhaal. Dat eerlijke verhaal is belangrijk, zeker in een dorp als Hoevelaken. Met half werk prijzen we ons binnen de kortste keren uit de markt, daarom zorgen we dat onze dienstverlening staat als een huis.’

Ons team

Als geen ander begrijpen wij wat er komt kijken bij de koop of verkoop van uw huis. Niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk. Zo werken we vlot, van de bezichtigingen tot het opstellen en controleren van de juridische paperassen, maar ook aandachtig: we verliezen de wensen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog!