Zoekt u een woning in Hoevelaken of omgeving?

Dé Register Makelaar staat letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving van dit mooie, schone en centraal gelegen dorp. Wij kennen de lokale woningmarkt hier als geen ander en hebben een groot aanbod aan woningen. Kom langs en wij informeren u graag over de waarde en bijzonderheden van elke woning.

Wij voeren namens u de onderhandelingen en kennen de valkuilen. Dat is ons vak, onze expertise. Kies voor zekerheid, kies voor Dé Register Makelaar. Vraag ons om het aankooptarief voor het gehele pakket.

1. Het zoeken
Een huis kopen is iets anders dan het aanschaffen van een fiets. In welke plaats, wijk of straat wil ik wonen? Wanneer komt er een woning vrij en wat is dan de beste manier om te zoeken? U struint internet af, kijkt in de etalage van makelaars, houdt advertenties in de gaten of rijdt misschien dagelijks door uw droomstraatje om te kijken of er een bord ‘Te Koop’ in de tuin staat. Zoeken kost veel tijd.
Wij lossen dit voor u op. Schrijf u online in bij Dé Register Makelaar en geef aan wat uw wensen zijn. Wij zoeken voor u ook bij collega-makelaars en houden u dan per e-mail op de hoogte van het laatste aanbod.

2. Bezichtigen
Heeft u het huis van uw dromen gezien?
Dan wilt u uw droomwoning natuurlijk zo snel mogelijk van binnen bekijken. Wij gaan met u mee om te bekijken of de woning aan uw verwachtingen voldoet. Tijdens de bezichtiging geven we uitleg en advies, bijvoorbeeld over bijzondere kenmerken van de woning of een aanvullend (bouwkundig) onderzoek. Na de bezichtiging overleggen we of u ‘verder wilt’ en bepalen we samen met u de onderhandelingsstrategie.

3. Onderhandelen
Onderhandelen is een vak. Ons vak! Wij kopen en verkopen elke dag woningen en bedrijfsruimtes, wij weten als geen ander hoe ‘dit spel gespeeld moet worden’. Samen met u bepalen we de onderhandelingsstrategie: vragen ze te veel? Zijn er kapers op de kust? Wilt u de woning snel betrekken? Bij het onderhandelen speelt dit allemaal mee. Wij proberen voor u de woning aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden. Natuurlijk nemen wij hierin ook zaken mee als ontbindende voorwaarden, het moment van aanvaarden en roerende zaken.

4. Afhandelen
Als de onderhandelingen met goed gevolg zijn afgerond, gaan we over tot de afhandeling, met de eindinspectie, de sleuteloverdracht en als mooi afsluitend moment tekenen van de akte bij de notaris. In dit traject begeleiden we u onder andere met:

  • doornemen en tekenen van de koopakte
  • afhandeling richting de notaris
  • in contact brengen met een financieel adviseur (indien gewenst)
  • voorbereiding overdracht (stukken notaris doornemen)
  • woning inspecteren voor transport bij de notaris
  • sleuteloverdracht bij de notaris