In dienst bij Dé Register Makelaar sinds: 2011

‘Mensen stappen gemakkelijk bij ons binnen’
Ik woonde in Hoevelaken tot mijn achttiende, toen verhuisde ik naar Nijkerk. Toen ik bij Dé Register Makelaar ging werken, merkte ik hoeveel er in het dorp veranderd was: nieuwe wijken, industriegebied, een station… Als je buiten het dorp woont, heb je niet in de gaten hoe snel dat gaat. Daarom is het ook goed dat we als makelaarskantoor midden in het dorp zitten. We volgen hier de veranderingen op de voet.

Veel afspraken binnen het makelaarskantoor gaan via mij, bijvoorbeeld afspraken voor bezichtigingen, taxaties en aan- en verkoopgesprekken. Ik heb dus veel contact met onze klanten. Dat contact loopt via mail en tegenwoordig ook via Whatsapp, maar het liefst pak ik de telefoon. Onder het motto: een beller is sneller. Dat is net even persoonlijker dan appen of mailen. Soms wipt een oude klant nog even binnen voor een bakje koffie en een praatje. Superleuk! Dat betekent toch dat zo’n klant goede herinneringen heeft aan ons kantoor. Ook laat dit zien dat mensen gemakkelijk bij ons binnenstappen.

Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt als telefoniste, receptioniste en administratief medewerkster. Nu werk ik al meer dan tien jaar bij Dé Register Makelaar. Het blijft geweldig om mensen aan hun droomhuis te helpen. Soms hebben ze een tijd lang gezocht. Als het dan lukt, geeft dat een goed gevoel.’

Motto: Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt.