Met maar liefst twee Register Makelaars en Taxateurs gaan wij verder dan u gewend bent met zowel zakelijke als particuliere makelaarsdiensten. Wij helpen u graag, snel, goed en creatief. En uiteraard met veel plezier. Want naast vakmensen zijn we vooral ook mensen – mensen.

Een woning verkopen is het werk van specialisten. Er komt veel bij kijken. Het begint met het bepalen van de reële waarde van uw woning. Belangrijk voor een succesvolle verkoop is ook een goed advies bij het verkoopklaar maken van uw woning. En een goede begeleiding van de kandidaat-koper bij de bezichtiging van uw woning vergroot de kans op succes.

Maar hiermee houdt het werk van de verkoopmakelaar niet op. Door goed te onderhandelen verdient de makelaar veel geld voor u. En door een juiste voorlichting aan de kandidaat-koper en een correcte vastlegging van alle afspraken voorkomt de verkoopmakelaar juridische problemen. Als makelaars van Dé Register Makelaar zijn wij hiervoor opgeleid. Wij verstaan ons vak. Die zekerheid heeft u.

Als u uw woning bij Dé Register Makelaar in de verkoop doet, zoeken we professioneel naar een goede koper. We plaatsen uw woning op diverse internetsites, zoals www.funda.nl, en natuurlijk ook op onze eigen goed bezochte site. Wij zijn lid van de NVM, daarom wordt uw woning prominent op Funda geplaatst. Voor makelaars die geen lid zijn van de NVM, geldt dit niet.

Daarnaast zoeken wij actief naar kandidaten via ons geautomatiseerde zoekersbestand. Wij beschikken over een groot bestand van mensen die op zoek zijn naar een woning in Hoevelaken, Vathorst en omstreken. Als uw woning bij ons in de verkoop komt, stellen we geinteresseerden uit dit bestand direct op de hoogte. Ons systeem benadert automatisch juist die mensen die zoeken in de prijsklasse waar u uw woning voor verkoopt. Natuurlijk plaatsen we ook een opvallend ‘Te koop-bord’ bij uw woning, zodat iedere voorbijganger weet dat uw woning te koop staat.

Bovendien kunnen potentiële kopers heldere brochures met een uitgebreide presentatie van uw woning, met foto’s en plattegronden, rechtstreeks downloaden van internet.

Kopers en verkopers willen betrouwbaarheid en zekerheid. Dé Register Makelaar heeft dit in huis. Wij komen graag langs voor een gratis vrijblijvend gesprek. Wij kunnen dan direct de waarde van uw woning bepalen.

Dé Register Makelaar is trotse sponsor van:

Afbeelding