U wilt uw huis verkopen?

Een waarde indicatie geeft u inzicht in uw bestedingsruimte, bijvoorbeeld als u zich oriënteert op een andere woning en wilt weten wat u te besteden hebt. Maak een afspraak. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek en vertelt u de reële waarde van uw huis.

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

Heeft u de exacte waarde van uw huidige woning nodig voor derden? Dan heeft u een officieel taxatierapport nodig. Onze gecertificeerde taxateurs zorgen voor een goed onderbouwd taxatierapport van uw onroerend goed.

Presentatie om uw huis te verkopen

De beste indruk maakt u met de foto’s. Een professioneel bedrijf bezoekt uw woning, zodat het piekfijn op de foto staat, meet de woning in en maakt plattegronden. Inrichtingstips en -tricks voor de bezichtigingen delen wij daarbij graag met u:

  • Het is goed om de woning netjes en schoon te maken.
  • Repareer kleine gebreken. Denk hierbij aan een lekkende kraan, losse plint of loshangend behang.
  • De voorkant van het huis is de eerste indruk. Zorg dat deze netjes en uitnodigend is.
  • Zorg ervoor dat het huis er opgeruimd uitziet. Heb je planken met accessoires of een kast zonder deuren? Zorg dan dat alles netjes recht staat. Dit oogt gelijk rustiger.
  • Daglicht is heel belangrijk. Laat de gordijnen open of zet alle lichten aan als de bezichtiging ’s avonds plaatsvindt.

De fotopresentatie komt op op deze website, op Funda, maar ook op diverse sociale media kanalen. Video- en fotoadvertenties en een eigen webpagina maken de promotie compleet.

Bezichtigingen om je huis te verkopen

Alle aandacht leidt tot telefoontjes en aanvragen voor bezichtigingen. Deze plant de Dé Register Makelaar samen met u in. Net zoals de makelaar voor u als verkoper altijd bereikbaar is, is zij dat ook voor belangstellenden. Een telefoontje, mail of WhatsApp: de communicatie verloopt vlot.

Onderhandelingen om uw huis te verkopen

In de onderhandelingen met een potentiële koper zet de makelaar zich voor u in voor het allerbeste resultaat. Contracten, akte van levering, de overdracht bij de notaris: dat pakt ze allemaal voor u op. Zo is de verkoop van A tot Z voor u zo ontspannen mogelijk.

Contactformulier voor vrijblijvend advies

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Google Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.