Dé Register Makelaar hoofdsponsor TV Weldam

20 juni 2020
0 Reacties

Dé Register Makelaar is per 1 juli drie jaar lang de hoofdsponsor van Tennisvereniging Weldam.

Natuurlijk willen we graag van Maurits Kamphorst weten wat het idee achter hoofdsponsoring is.

“Voor ons is het belangrijk dat mensen wonen, werken en recreëren in een prettige omgeving. Wij zien Hoevelaken als één van de mooiste gebieden van Nederland en waren op zoek naar een vereniging die net als ons sociaal betrokken is, midden in de maatschappij staat en ons helpt onze naamsbekendheid verder uit te breiden. Maar ook naar een vereniging die telkens een stapje meer zet en een geweldig uithangbord is voor ons als bedrijf,” aldus Maurits.

Welke voordelen zitten er voor de vereniging of voor het bedrijf aan vast?
“Dé Register Makelaar gaat de sponsoractiviteiten bij TV Weldam verder uitbreiden met een clubbonus. Dit houdt in dat wanneer leden of ouders van jeugdleden hun woning verkopen via Dé Register Makelaar er 250 euro in de clubkas wordt gestort. Er zijn wel enkele spelregels:
– In aanmerking komen de leden van TV Weldam en de ouders van jeugdleden
– De klanten dienen zelf bij de sponsorcommissie van de club aan te geven dat zij een huis via Dé Register Makelaar in de verkoop hebben gehad.
– De sponsorcommissie van TV Weldam houdt de score bij. Dit wordt gecheckt met de administratie van Dé Register Makelaar en vervolgens jaarlijks afgerekend.”

Is het dus een gedeelde sponsoring van Dé Register Makelaar en Meesters in Hypotheken, of wordt het 1 naam?
“Het zijn twee aparte bedrijven met elk hun eigen sponsoractiviteiten.”

Kun jij iets meer vertellen over jullie dienstverlening?
“Dé Register Makelaar is hét makelaarskantoor van Hoevelaken en omstreken. Iedereen mag zich makelaar noemen, niet iedereen mag zich registermakelaar noemen. Wij staan geregistreerd bij het Nederlandse Register van Taxateurs. Dat betekent kennis van zaken. Die garantie heeft u. Met twee registermakelaar-taxateurs helpen we bij particuliere makelaarsopdrachten. Dat doen we snel, goed en creatief. Maar ook: integer, betrokken en met veel plezier. We werken met gevoel voor het vak, maar ook voor ‘de mens achter de opdracht’. Daarom komen veel mensen een leven lang bij ons terug voor de aan- of verkoop van hun onroerend goed.”

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.