Wielweg 6, Zwartebroek

Overzicht

Deze vrijstaande woning op een prachtige plek in het hart van Zwartebroek is toch wel een buitenkans te noemen! Een karakteristieke woning op een ruim perceel en een royale aanbouw aan de achterzijde.
Wil jij het gevoel van buitenaf wonen maar wel in de bebouwde kom blijven!? Dan is deze woning echt iets voor jou!
De woning heeft bij aankomst al een statige uitstraling, met prachtig leibomen aan de voorzijde en een royale oprit met carport. Aan de achterzijde een heerlijk privacy volle tuin met een veranda, tuinhuis en een zeer verrassend ruime garage.

Eenmaal binnen worden we verrast met de hoeveelheid licht die in de woonkamer komt. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen en deze is voorzien van sfeervolle schouw met haard. Aan de achterzijde is een ruime uitbouw geplaatst. Naast een fijne keuken met ruimte voor een grote eettafel, is er een praktische bijkeuken met wasmachine-opstelling, kelder en een grote bergzolder boven de aanbouw.

Op de verdieping vinden we drie goed formaat slaapkamers waarvan twee voorzien van een vaste linnenkast. Een badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en toilet en op de overloop is er nog een extra ruime kast aanwezig. De tweede verdieping is ingedeeld in een ruime voorzolder met vaste kast en een vierde slaapkamer.

Op de garage zijn zonnepanelen (huur) geplaatst. Ook is de woning nagenoeg volledig geïsoleerd.

Zwartebroek is een leuk en rustig dorp, gelegen tussen wandelgebieden met klompenpaden en bos.

Indeling

Begane grond. Entree met toilet en trapopgang met meterkast, woonkamer met haard en grote raampartijen, keuken met kelder, bijkeuken vv wasmachineaansluiting en ruime bergzolder met vlizotrap.
Deur naar de tuin met overkapping en tuinhuis en zeer ruime garage, met carport en overkapping.

Verdieping. Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 met linnenkast, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Zolder. Ruime voorzolder met kast en 4e slaapkamer.

Tuin. De tuin is rondom de woning gelegen en er is een ruime oprit.

Kenmerken

 • Ruim perceel
 • Lichte woning
 • Zonnepanelen (huur)
 • Ruime oprit
 • Privacy volle ligging

Details

 • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
  145 m² / 402 m²
 • Aantal slaapkamers:
  4
 • Bouwjaar:
  1967
 • Status:

Google Nearby Places