Van Aalstplein 61, Hoevelaken

€ 475.000,- k.k.

Overzicht

In het appartementencomplex Parkstaete aan het Van Aalstplein, ligt dit heerlijke ruime appartement op bovenste woonlaag. Vrij van liftgeluid en met uitzicht over het groen, een woning waarvan het wooncomfort hoog is.

Met een ruime woonkamer, open keuken, heerlijk balkon en twee slaapkamers een fijne woning op een uitstekende plek.

Parkstaete is aan de rand van het dorpscentrum gelegen. Op zeer korte loopafstand van de winkels. Het complex is voorzien van een afgesloten parkeergarage met naast een eigen parkeerplaats ook een afgesloten berging. In het hart van het gebouw is een eigen tuin die samen met uw buren wordt onderhouden.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping.
Via de ruime entree vinden we gelijk een slaap-/werkkamer. Voldoende ruimte voor een 1 persoons-logeerbed en een bureau. Er is een inpandige berging met grote vaste kast.
Het toilet is separaat van de badkamer en voorzien van een inbouwtoilet en fonteintje. De cv-ketel bevindt zich in een separate kast in de hal. Dan treffen we de badkamer, voorzien van wasmachine-en droger aansluiting, douche en een wastafel met meubel.
Aan de achterzijde van de woning is de ‘master’ slaapkamer met vaste linnenkast en Frans balkon.

De woonkamer is, samen met de open keuken, over de gehele lengte van het appartement gelegen. Er is een sfeervolle schouw en toegang naar het balkon. De keuken is voorzien van diverse apparatuur.

Hoevelaken heeft een eigen station, een bushalte is voor de deur en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid. Daarnaast is er een gezellige dorpskern, een prachtig bos om te wandelen en zijn er diverse leuke (sport)verenigingen.

Kortom, een leuke woning, gelegen in een gezellig dorpshart.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

************** Niet bewoners clausule van toepassing **************

Details

Google Nearby Places