Stoutenburgerlaan 4, Hoevelaken

Overzicht

Welkom bij Stoutenburgerlaan 4 in Hoevelaken!
Dit prachtige appartement biedt u de ideale locatie: midden in het hart van Hoevelaken met alle winkels om de hoek en het station op een steenworp afstand. Maar dat is niet alles! De woning beschikt over een tuin die werkelijk uniek is: deze loopt voor de helft rondom het appartement, waardoor u vanuit de woonkamer direct toegang heeft tot de buitenlucht.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is de entree, die exclusief gebruikt wordt voor dit specifieke appartement. Hierdoor geniet u van optimale privacy, terwijl u wellicht toch een gezellig praatje kunt maken met een vriendelijke buurvrouw die even haar post komt halen.

De woonkamer van deze woning is werkelijk een oase van licht. Omringd door grote raampartijen met ‘shutters’, kunt u de hoeveelheid licht naar wens aanpassen en genieten van een zonnige ambiance. En in de zomer is het dubbel genieten, want met twee openslaande deuren kunt u de tuin naadloos bij het woongedeelte betrekken. Zet ze open en haal het buitenleven naar binnen!

Bent u op zoek naar een woning die ook geschikt is voor minder valide bewoners? Dan is Stoutenburgerlaan 4 perfect voor u. Er is aan alles gedacht om het leven hier zo comfortabel mogelijk te maken. De badkamer is voorzien van handige steunen bij het toilet en in de doucheruimte. Zelfs in de berging is rekening gehouden met toegankelijkheid: de CV-ketel is hoger geplaatst, zodat ze ook eenvoudig bereikbaar zijn voor mensen in een rolstoel.

En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de woning over een eigen parkeerplek en een berging, zodat u altijd voldoende ruimte heeft voor uw auto en opslag.

Wacht niet langer en maak nu een afspraak om dit unieke appartement aan de Stoutenburgerlaan 4 te bezichtigen. Het is de ideale plek voor wie houdt van comfort, privacy en een levendige omgeving. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    65 m²
  • Aantal slaapkamers:
    1
  • Bouwjaar:
    2006
  • Status:

Google Nearby Places