Ringweg Randenbroek 20C, Amersfoort

Overzicht

Een top-appartement op een toplocatie! Dit fijne 4-kamer appartement op de 3e verdieping met zonnig balkon, prachtig uitzicht en berging is een must-see!

De wijk Randenbroek is niet voor niets een steeds gewildere plek in Amersfoort om te wonen. Op slechts 10 minuten lopen is de binnenstad van Amersfoort te bereiken waar je heerlijk kan vertoeven op de gezellige terrassen. En aan het eind van de straat is het Park Randenbroek en Elisabeth Groen aangelegd waar je de rust in kan om even te ontladen.

Het appartement zelf heeft ook een heerlijk balkon op het zuiden waar je al vanaf vroeg in het jaar in de zon kan zitten. De lichte woonkamer geeft een fijn ruimtelijk gevoel, de leuke indeling met woonkamer, eetkamer en toegang naar balkon is niet alleen praktisch maar ook erg gezellig.
Het appartement heeft naast de bovengenoemde ruimtes ook nog een keuken aan de voorzijde, 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van toilet, douche, wastafel met meubel en wasmachine opstelling.

Op de begane grond van het appartementencomplex zijn de afgesloten bergingen gelegen. Bij de ingang zijn tevens de brievenbussen en bellentableau.

Aan de overkant van de straat is het winkelgebied van het Euterpeplein gelegen.
Ook is er een basisschool en kinderdagverblijf op korte loopafstand van het appartement gelegen.

Indeling:

Binnenkomst in de centrale hal, met aan de voorzijde de brievenbussen en bellentableau. Het trappenhuis of de lift brengt je naar de derde verdieping, waar het appartement is gelegen. In de onderbouw bevindt zich verder nog een eigen berging en een gezamenlijk fietsenberging.

3e verdieping:

Het appartement wordt onderschat als het gaat om lichtinval het is echter een heerlijke lichte plek waar je je direct thuis zult voelen.
Naast de woonkamer bevindt zich de eetkamer met toegang naar het balkon. De keuken is aan de galeriezijde gelegen en is voorzien van alle nodige apparatuur. De badkamer heeft een moderne frisse uitstraling en is voorzien van een douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine opstelling

Eveneens aan de galerijzijde van het appartement bevinden zich de hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer/werkkamer.

Ben je enthousiast geworden en wil je dit appartement graag live bekijken en ervaren?! Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet ben jij dan binnenkort eigenaar van dit te gekke appartement!

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    68 m²
  • Aantal slaapkamers:
    4
  • Bouwjaar:
    1962
  • Status:

Google Nearby Places