Mulderslaantje 1, Hoevelaken

Overzicht

Deze helft van dubbel-woning aan het Mulderslaantje is een zeer fijn gelegen woning, sfeervol met veel privacy. Met een royale voortuin, oprit en verrassend ruime tuin met vrijstaande garage en carport. Vanuit de tuin heeft u uitzicht op de dorpskerktoren, een leuk pittoresk uitzicht.

De woning zelf is uitgebouwd met een aparte keuken. Deze keuken is van hoge kwaliteit en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een verademing voor elke kookliefhebber. Laat uw gasten maar komen!

De woonkamer is ruim, licht en heeft een leuke indeling, een gezellige eethoek aan de achterzijde en een zithoek aan de voorzijde rondom de open-haard.

In de hal aan de voorzijde is een ruim toilet en de trapopgang naar boven.

Via de overloop zijn de 2 (voorheen 3) slaapkamers en royale badkamer toegankelijk. Als eerst treffen wij de badkamer. Een luxe ruimte met wasmachine en droger opstelling, prachtig weggewerkt. Een dubbele wastafel, inloopdouche en een Japans toilet.

Aan de achterzijde is naast de badkamer ook een ruime slaapkamer met vaste linnenkast. Aan de voorzijde is een 2e slaapkamer, voorheen waren dit 3 kamers. De deur is nog intact, dus mocht een 3e kamer gewenst zijn dan is dit nog eenvoudig terug te brengen.

Via de afgesloten trap naar boven komen we aan op de voorzolder. Hier is voldoende opbergruimte en de c.v.-ketel. Ook is hier een 3e slaapkamer met dakkapel. Onder de schuine kanten is extra bergruimte met knieschotten gemaakt.

Op het dak van de woning en garage zijn in totaal 24 zonnepanelen geplaatst.

De tuin is opgesplitst in 2 delen met in het midden de garage en carport. De huidige bewoner heeft aan de ene kant een heerlijke lounge/zit plek gemaakt. En aan de kant van de woning is er voldoende ruimte voor meerdere gezellige zitjes rondom een haard of voor een gezellige barbecue.

De woning staat op steenworp afstand van de ingang van het Hoevelakens Bos. Een heerlijke wandeling na het eten start dus eenvoudig vanuit huis. Ook de dorpskern is niet ver, tussen de 5-10 minuten lopen en u bent op zo bij de winkels voor heerlijke verse producten.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    128 m² / 444 m²
  • Aantal slaapkamers:
    2
  • Bouwjaar:
    1969
  • Status:

Google Nearby Places