Meerveldlaan 25, Hoevelaken

Overzicht

Op een unieke plek, gelegen op steenworp afstand van het dorpscentrum. Dat is deze leuke tussenwoning met een mooie ligging aan de voorzijde van de woning. Eerlijk is eerlijk intern moet aan de woning nog het een en ander gebeuren maar na aanpassingen heeft de nieuwe eigenaar een heerlijke woning welke gelegen is in een mooie groene woonomgeving.

Deze woning staat in een kindvriendelijke buurt, is aan een doorgaande straat gelegen en op loopafstand van het dorpscentrum. Diverse voorzieningen zoals de bibliotheek, het station en diverse winkels, maar ook sportfaciliteiten en uitvalswegen liggen ‘om de hoek’.

Hoevelaken is een leuk en gezellig dorp, met haar vele dorpsactiviteiten en dorpscentrum met zonnige terrassen en vele winkels. Een treinstation en goede verbindingen met rijkswegen A1 en A28 maken Hoevelaken makkelijk te bereiken en zeer centraal en praktisch gelegen in Nederland.

Indeling:

Entree/hal, trapopgang, toilet, woonkamer en aan de achterzijde de uitgebouwde keuken welke voorzien is van apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin met stenen berging en een overkapping.

1e verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers (eenvoudig uit te breiden naar 3 slaapkamers), toilet en een badkamer met douche en wastafel.

Zolder:

Vanaf de overloop op de eerste verdieping middels vaste trap toegang tot de zolder met opstelling van de c.v. ketel. Deze verdieping heeft aan de achterzijde een dakkapel.

Let op:

Niet bewonersclausule van toepassing.
Ouderdomsclausule van toepassing.
De voortuin is geen eigendom. Hoort dus niet bij de woning.
Overdracht van deze woning zal plaatsvinden bij Notarishuis Hoevelaken Aanvaarding in overleg.

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    79 m² / 123 m²
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Bouwjaar:
    1960
  • Status:

Google Nearby Places