Ludenhof 24, Hoevelaken

Overzicht

In Hoevelaken, aan de rand van de dorpskern, ligt een nieuwe woonbuurt met een prachtig gerealiseerd project ‘’De Koningshorst’’. Vanaf de Koninginneweg is aan de Ludenhof een nieuw hofje ontstaan met o.a. patiowoningen, rijenwoningen en fantastische huurappartementen.

Hoevelaken heeft een gezellige dorpskern en biedt vele voorzieningen op het gebied van scholing, sport, winkels en eetgelegenheden. Hoevelaken beschikt bovendien over een eigen NS-station waardoor de rest van Nederland prima met openbaar vervoer te bereiken is. Geniet van de ruimte en warmte van een dorp met een zeer snelle ontsluiting naar de A1, A28, en de historische stad Amersfoort.

Aan de Ludenhof staat een kleinschalig nieuwbouwcomplex met 6 prachtige huurappartementen en voldoende, gratis, parkeergelegenheid.

Indeling:

Begane grond. Op de begane grond, aan de linkerzijde van het complex, met terras voor- en achter, ligt dit riante, zonnige, 3-kamer appartement.
Entree, ruime hal met inpandige berging waar de aansluiting voor de wasmachine is en hier zijn ook de meters gesitueerd. Verder lopend door de hal bevindt zich een garderoberuimte en een separate toiletruimte met een hangend toilet en wastafel.
De riante living van ca. 32m² met veel lichtinval, heeft openslaande deuren naar het op het zuiden gelegen terras aan de voorzijde van het appartement. In de living bevindt zich de open keuken die is uitgerust met een Inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron-oven en een koelkast met vriesvak.
De geheel betegelde badkamer heeft een riante doucheruimte en een aparte wastafel.
Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers van respectievelijk 10 en ruim 15m². De grootste slaapkamer heeft een openslaande deur naar het achterterras van ca. 7,5 meter breed en 4 meter diep die volledig wordt betegeld.
Het appartement is uitgevoerd in lichte kleurstellingen, vloerverwarming, een eigen berging van ca. 5m² met elektra, wanden met een scanbehang, een volledig betegelde badkamer en keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Algemeen

Verwachtte ingangsdatum: medio jan 2022
Kale huur: € 1100,–
Servicekosten: € 30,–
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden (in het 2e huurjaar kan er gekeken worden naar omzetting van de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd)
Waarborgsom € 1100,–

NIET VOOR WONINGDELERS -GEEN HUISDIEREN (honden-katten) – GEEN ROKERS

Voor dit appartement heeft u een bruto-inkomen nodig van € 4.250,–. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist.

Indien u niet voldoet aan bovengestelde maar toch denkt dat u in aanmerking kunt komen middels bijvoorbeeld een eigen vermogen, neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Note: deze aanbieding is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, deze aanbieding is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en/of afwijkingen van het in deze aanbieding gestelde. Foto’s zijn deels van een spiegelbeeld appartement.

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    85 m²
  • Aantal slaapkamers:
    2
  • Bouwjaar:
    2016
  • Status:

Google Nearby Places