Kantemarsweg 28A, Hoevelaken

Overzicht

Op de tweede woonlaag van appartementencomplex ‘Zonnehoeve’, is dit ruime en lichte appartement gelegen in Hartje Hoevelaken, een A-locatie met alle voorzieningen op korte afstand.

Het appartement is ruim opgezet met een heerlijke ruime woonkamer, lichte keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers en 2 balkons. Een ruime berging en 2 parkeerplaatsen in de inpandige en afgesloten garage.

Wanneer we het appartement complex binnenkomen via de centrale hal nemen we de lift naar de 1e etage. Het appartement is op de hoek gelegen en heeft daardoor een heerlijke vrije ligging.
De entree is ruim opgezet met een toilet, meterkast en aparte garderobe.
Aan de achterzijde, waar we binnenkomen, zijn ook de slaapkamers gelegen, de 2 slaapkamers aan de achterzijde delen ook een badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

De master-slaapkamer heeft een eigen ruime linnenkast, en-suite badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafelmeubel en er is een balkon.

De woonkamer is over de gehele breedte van het appartement gelegen. Met meerdere zithoeken is het met de ruime oppervlakte toch een knusse en gezellige ruimte. Er is een haard waar rondom gezeten kan worden en er is plaats voor een royale eethoek.

De keuken is netjes, licht van kleur en goed onderhouden.
Er is een deur naar het balkon wat aan de slaapkamer grenst en er is een schuifdeur naar het terras aan de voorzijde. Dit terras heeft uitzicht op de winkelstraat en de mooie Stoutenburgerlaan.

Met vele winkels, terrassen en diverse voorzieningen dichtbij een heerlijke plek als u het ons vraagt.

Dit appartement is een buitenkans, een heerlijke ruime woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 parkeerplaatsen en een heerlijk zonnig terras in de zon met vrij uitzicht. Kortom, een woning die u zeker niet mag missen.

Wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

************** Niet bewoners clausule van toepassing **************

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    143 m²
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Bouwjaar:
    1989
  • Status:

Google Nearby Places