Overzicht

Op een unieke plek, gelegen op steenworp afstand van het dorpscentrum. Dat is deze leuke tussenwoning die zowel aan de voor als achterzijde vrij gelegen is. Een lichte en uitgebouwde woonkamer met sfeervolle haard, ruime keuken aan de achterzijde, 3 ruime slaapkamers op de verdiepingen. En laten we de royale badkamer niet vergeten!
Aan de voorzijde is een grote speeltuin en aan de achterzijde grenst de tuin aan een hof met garages.

Deze woning staat in een kindvriendelijke buurt, is aan een rustige straat gelegen op loopafstand van het dorpscentrum. Diverse voorzieningen zoals de bibliotheek, het station en diverse winkels, maar ook sportfaciliteiten en uitvalswegen liggen ‘om de hoek’.

Hoevelaken is een leuk en gezellig dorp, met haar vele dorpsactiviteiten en dorpscentrum met zonnige terrassen en vele winkels. Een treinstation en goede verbindingen met rijkswegen A1 en A28 maken Hoevelaken makkelijk te bereiken en zeer centraal en praktisch gelegen in Nederland.

De woning heeft een ruime uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Ook is er een gezellige haard aanwezig. De keuken is in de uitbouw meegenomen en heeft daardoor ook alle ruimte om te gaan kokerellen!
Terwijl je in de keuken staat kan de visite aan de speelse bar plaatsnemen! Maar je kan hier natuurlijk ook aan werken of in de ochtend beginnen met een krant en een kop koffie.
De hal aan de voorzijde met de voordeur en meterkast biedt tevens de trapopgang naar de verdieping, diepe trapkast en een toilet.

Op de eerste verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers gelegen, de ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een ruime inloopkast (voorheen badkamer). De badkamer is daarom naar de achterzijde verplaatst en is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel.

De zolder is middels een vaste trap te bereiken en heeft een aparte voorzolder met Cv-installatie (2018) en wasmachine aansluiting. Hier is tevens de 3e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde.
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen.

De tuin is praktisch aangelegd met bestrating en kunstgras en is achterom bereikbaar. Er is een ruime stenen berging en optioneel is er een garage te koop.
De tuin heeft een westelijke ligging, is zeer zonnig en privacyvol gelegen.

Kenmerken:
• Lichte, ruime tussenwoning
• Kindvriendelijke buurt
• Gelegen aan een rustige hof met speeltuin
• 3 goed formaat slaapkamers
• Ligging nabij dorpscentrum
* Garage optioneel

Klik hier voor gedetailleerde informatie over deze woning

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    95 m² / 150 m²
  • Aantal slaapkamers:
    6
  • Bouwjaar:
    1958
  • Status:

Google Nearby Places