Argusvlinder 16, Amersfoort

Overzicht

Zoek je een ruime uitgebouwde twee onder een kap woning met garage in een fijne buurt en op een rustige en kindvriendelijke locatie? Dan kunnen we je wellicht blij maken met de Argusvlinder 16 in Amersfoort.
De woning beschikt over een goede basis waarin je al snel een fijn nieuw thuis zult realiseren.

De indeling bestaat uit een ruime, tuingerichte woonkamer en een nette keuken in de uitbouw aan de achterzijde van de woning. Boven beschik je over drie goede slaapkamers, de badkamer en een grote zolderverdieping met de vierde slaapkamer. Achter het huis bevindt zich nog een extra brede en diepe zonnige achtertuin. Aan de zijkant is de garage die ook van binnenuit bereikbaar is.

Nieuwsgierig of jij hier binnenkort de verhuisdozen staat uit te pakken?
Neem contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging in.

Indeling

Begane grond. Vanuit de entree, met toilet, meterkast en de vaste trap lopen we verder naar de woonkamer. De huidige bewoners hebben de woning aan de achterzijde uitgebouwd en in de uitbouw de moderne keuken geplaatst. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de garage.

Eerste verdieping. Op de eerste verdieping beschik je over een drietal slaapkamers. Iedere kamer is van goed formaat en heerlijk licht. Als je niet alle kamers nodig hebt om te slapen kun je ze natuurlijk ook inrichten als werk-, hobby- of studeerkamer. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.
De badkamer is gelegen aan de voorzijde. De ruimte is van grond tot plafond betegeld en heeft een verzorgde moderne. De indeling bestaat uit een inloopdouche, toilet en een extra breed wastafelmeubel.

Tweede verdieping. De tweede verdieping heeft een ruime overloop met aan beide kanten een dakraam en de opstelling voor de wasmachine en de C.V.-ketel. Vanuit de overloop kom je in de ruime vierde slaapkamer met dakraam en berging aan beide kanten van de woning. Indien nodig is het mogelijk deze verdieping op te splitsen in twee aparte kamers.

Tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de extra brede en diepe achtertuin. De tuin is gelegen op het oosten, heeft een vrij achterom en is netjes bijgehouden. Dankzij de gunstige afmetingen is er altijd wel een plekje om in de zon of in de schaduw te zitten.

Omgeving

Deze woning is gelegen in De Vlinderbuurt in Zielhorst op een rustige en kindvriendelijke locatie. Winkels van o.a. winkelcentrum Emiclaer liggen vlakbij. Station Schothorst en de bushalte bevinden zich om de hoek.
Uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken zoals de rondwegen en snelwegen. Diverse sportclubs tref je in de buurt en dit geldt ook voor scholen en de kinderopvang.
Kortom, een fijne en levendige buurt.

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    133 m² / 244 m²
  • Aantal slaapkamers:
    4
  • Bouwjaar:
    1988
  • Status:

Google Nearby Places