Patrijzenhof 51, Amersfoort

Overzicht

Een ruime hoekwoning met garage, 4 ruime slaapkamers en een fijne diepe tuin.

Aan de Patrijzenhof in Amersfoort staat deze leuke woning in een fraaie, groene en ruim opgezette buurt met vele voorzieningen in de omgeving. Tevens is de woning op een rustige locatie niet ver van het centrum van van de historische binnenstad, buurtwinkels, station Schothorst alsmede overige openbare voorzieningen

De woning heeft een entree met vestibule, toilet, trapopgang en trapkast. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een keukenblok met kasten en een spoelbak. Er is een gasaansluiting aanwezig.

De woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen en heeft tevens een deur naar de tuin. Via de tuin is de garage te bereiken. En er is een achterom toegang naar de brandgang aan de achterzijde.

Op de verdieping van de woning zijn 3 ruime slaapkamers waarvan er 2 voorzien zijn van vaste linnenkasten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel met spiegel.
Tevens is de badkamer aan de voorzijde gelegen en deze is voorzien van toilet, ruime inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Op de tweede verdieping is een ruime overloop met de cv-ketel en er is een 4e royale slaapkamer met dakkapel en eigen wastafel met spiegel. Er is een diepe berging onder de schuine kap.

Kenmerken
• 4 royale slaapkamers
• Ruime oprit met garage
• Diepe achtertuin
• Lichte ruime woning
• Sportfaciliteiten om de hoek
• Dichtbij OV aansluitingen

Klik hier voor gedetailleerde informatie over deze woning

Details

Google Nearby Places