Roggeakker 23, Hoevelaken

Overzicht

Wacht niet te lang met beslissen! Deze tussenwoning – op steenworp afstand van het centrum – is helemaal af en zo te bewonen! Dus heb jij geen zin om te klussen, maar wel verhuizen? Bel dan snel met één van onze makelaars voor het inplannen van een bezichtiging.

Deze woning aan de Roggeakker is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje, enkel bestemmingsverkeer en om de hoek van basisschool De Hoeve. Ook het dorpscentrum is op korte loopafstand van de woning.

De woning zelf heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en een ruime berging aan de voorzijde. Eenmaal binnen aangekomen wacht ons een verrassing.
Over de gehele beneden verdieping is een fraaie PVC-visgraat vloer gelegd (2020), de trap naar de verdiepingen is voorzien van trapbekleding en het toilet is, net als de badkamer, in 2018 volledig vernieuwd.

De woonkamer voelt fijn aan door het vele licht wat door de grote raampartij naar binnen valt. De nieuwe moderne keuken (uit 2020) aan de voorzijde is van alle gemakken voorzien, een inductie kookplaat, design afzuigkap, vaatwasmachine, oven en magnetron en laten we de koel-vriescombinatie niet vergeten.

Aan de achterzijde van de woning is een deur naar de zonnige tuin die een westelijke ligging heeft en achterom bereikbaar is. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd en verdeeld in 2 heerlijke plekken om te zitten.

Op de verdieping van de woning zijn 2 ruim formaat slaapkamers, over de gehele verdieping licht een lichte laminaatvloer en zijn alle wanden voorzien van strak stucwerk. Ook zijn alle ramen in 2016 vervangen voor dubbelglas. 

De badkamer is zoals al eerder benoemd in 2018 volledig vernieuwd en voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet en designradiator.

Op de tweede verdieping is een ruime voorzolder waar achter een schuifwand de wasmachine en droger zijn weggewerkt. Ook de CV-ketel is mooi uit het zicht geplaatst. Er is een 3e slaapkamer op deze etage aanwezig, deze is voorzien van dakramen en nog extra bergruimte achter de schotten onder het schuine dak.

De woning is centraal in het dorp gelegen, binnen enkele minuten sta je in de kern van het dorp bij de winkels. Maar ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn in korte tijd te bereiken. Reis je liever met het OV, dat kan! Hoevelaken heeft een eigen treinstation met verbinding tussen Amersfoort en Ede-Wageningen.

Kortom, een heerlijke woning op een fijne centrale plek. Dichtbij alle faciliteiten zoals scholen, winkels, sportvelden en uitvalswegen.

Kenmerken:

  • Vernieuwde badkamer en toilet 2018
  • Nieuwe visgraat PVC vloer 2020
  • Trapbekleding naar verdiepingen 2017 en 2021
  • Nieuwe CV-installatie 2018
  • Schilderwerk buitenom 2017
  • Kindvriendelijke ligging
  • Dichtbij dorpscentrum gelegen

Details

  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Bouwjaar:
    1984
  • Status:

Google Nearby Places