Schoolstraat 109, Nijkerkerveen

€ 465.000,- k.k.

Overzicht

Bent u op zoek naar een leuke half vrijstaande woning en een achterhuis? Voor een bed & breakfast of een eigen onderneming aan huis?

In het buitengebied van Nijkerkerveen staat deze half vrijstaande woning aan de Schoolstraat 109. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht en ook het achterhuis heeft dat. De woning is prachtig gelegen, dicht bij de dorpskern met basisschool en supermarkt. Ook dicht bij de uitvalswegen A28 en A1. Het centrum van Hoevelaken ligt op 5 minuten afstand. De woning is opgedeeld in twee woningen. Ieder met een eigen ingang. U zou hier een bed & breakfast kunnen beginnen of een eigen praktijk aan huis. De mogelijkheden zijn er.

Indeling

Via de hal met toilet, komt u in het voorste woonhuis. Links bevindt zich de keuken met eenvoudig keukenblok met wasbak, gasfornuis, magnetron, vaatwasser en hier is ook de cv-ketel.
Rechts van de hal komt u in de lichte woonkamer, met prachtig uitzicht op het naastgelegen weiland.
Via de trap komt u op de eerste verdieping, deze heeft 2 slaapkamers, een inloopkast en een berging.
De badkamer is voorzien van een douche en wasmachine aansluiting.

Het achterste woonhuis heeft een eigen ingang, met een trap naar de verdieping. De woonkamer en de keuken zijn geschakeld aan elkaar. Het achterhuis heeft een slaapkamer en douche op de begane grond. Ook bevindt zich hier het toilet.
Op de verdieping is een ruime (slaap) kamer, welke u nog naar smaak en indeling zelf kunt inrichten.

Geschakeld achter deze woningen bevinden zich 2 grote bergingen/garages (32m² en 25m²), waarvan 1 met krachtstroom. Deze bergingen zijn niet geïsoleerd.

Achter de gehele woning is er een beschutte tuin en een kapschuur.

De woning kunt u geheel moderniseren en nog naar eigen wensen verbouwen tot een prachtige woning.

Nadere info

De volgende extra clausules zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst woning (model 2021):

Asbestclausule.

Gezien de leeftijd van de onroerende zaak kunnen er asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. In het geval deze worden verwijderd, dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

Ouderdomsclausule. ‘As is, where is’ clausule.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak (woning met aan- en bijgebouwen) meer dan 75 jaar oud is en dat de onroerende zaak gerenoveerd moet worden. Gezien het feit dat de onroerende zaak gerenoveerd moet worden wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare c.q. verborgen gebreken. Hieronder vallen eveneens zichtbare en onzichtbare c.q. verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften c.q. bouwvergunningen c.q. bestemmingsplanbepalingen e.d.. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om de modeltekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de feitelijke eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt.

Details

  • Woonoppervlakte/Perceel (m²):
    129 m² / 554 m²
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Bouwjaar:
    1939
  • Status:

Google Nearby Places