Wij stellen graag aan u voor…

20 juli 2020
0 Reacties

Wij stellen graag aan u voor…

Maak kennis met Reindert Jan Jansen! Hij komt het team van Dé Register Makelaar versterken en gaat aan de slag als Assistent Register Makelaar. En om onze volgers ook kennis te laten maken met ons nieuwe teamlid hebben wij een leuk interview voor hem opgesteld. 

Stel jezelf in het kort even voor…

Wie is Reindert Jan en waar kom je vandaan? Ik ben 38 jaar, getrouwd met Jennifer, heb 2 prachtige kinderen van 4 en 8 jaar en woonachtig in Amersfoort-Vathorst.

Waar komt jouw passie voor het vak makelaardij vandaan? Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de Retail, heb ik besloten het roer om te gooien. Ik heb altijd al interesse gehad in woningen en heb Funda.nl door de jaren heen ook al meerdere keren uitgekamd. Recent heb ik besloten van mijn passie mijn beroep te willen maken. 

Waarom Dé Register Makelaar Hoevelaken? Afgelopen januari ben ik gestart met de (K)RMT opleiding. Al snel kreeg ik tijdens het volgen van deze opleiding de behoefte praktijk ervaring op te willen doen. In de praktijk denk ik naast de nodige ervaring nog meer kennis te kunnen vergaren. En dat doe je uiteraard bij de beste, daarom heb ik Dé Register makelaar benaderd.

Wat wil je bij ons bereiken? Via dit traject hoop ik veel te leren van de kennis en ervaring van Maurits, Bianca en Colinda. Zodra ik mijn studie af heb gerond hoop ik bij Dé Register Makelaar dezelfde service aan te kunnen bieden voor Amersfoort Vathorst en omstreken.

Wat is jouw visie op de woningmarkt? Gaat er veel verandering komen? Het is een bizarre tijd, ondanks COVID-19 is het niet rustiger geworden op de woningmarkt en dat komt mede door de woningtekorten en de aanhoudende lagere (hypotheek) rente. Voorlopig zie ik daardoor geen veranderingen. 

Je gaat nu aan de slag als Assistent Register Makelaar, maar hier komt verandering in toch? Jazeker, ik hoop zo snel mogelijk mijn opleiding af te ronden, zodat ik snel aan de slag kan als (K)RMT.

Tip van Reindert Jan voor het vinden van de juiste woning… Laat u niet opjutten door de huidige gekte op de woningmarkt, maak een lijst met punten waaraan uw woning en woonomgeving moet voldoen en probeer daar niet vanaf te wijken. En mocht u daarin advies willen hebben, help ik u daar graag in mee.

Meer informatie over Dé Register Makelaar Hoevelaken of een afspraak maken? Klik hier