In dienst bij Dé Register Makelaar sinds: 2020

‘Achter elke voordeur is het anders’
Een aantal jaren werkte ik als retailmanager. Toen besloot ik het roer om te gooien. Dat kon eigenlijk maar één kant op: de makelaardij. Ik heb altijd al interesse gehad in huizen en mensen. Een website als Funda bezocht ik graag. En ik merk nu ook: achter elke voordeur is het anders. Andere mensen, andere wensen. Het is heerlijk om van je passie je beroep te kunnen maken.
Ik werk sinds 2020 bij Dé Register Makelaar. Dit jaar verwacht ik mijn opleiding tot registermakelaar af te kunnen ronden.

Een huis kopen of verkopen is één van de grootste beslissingen in je leven. Het is geweldig om alles rond deze beslissing te mogen begeleiden. En wat ben ik dan voor iemand? Kernwoorden voor mij zijn: open, enthousiast, integer, betrokken en aandacht voor de mensen met wie ik te maken heb. En als je me dan vraagt: wat zijn binnen jouw werk mooie momenten, dan zeg ik: elk succesmoment is een mooi moment. Elk moment waarop een mooie match ontstaat tussen koper en verkoper. Mijn doel is dat mensen later met een goed gevoel terugkijken op die hele belangrijke beslissing in hun leven.

Motto: Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van de anderen. (Albert Einstein)